Trading Room

 

Tranzactionam impreuna,

facem sharing de resurse, invatam unii de la altii.

 

Cea mai mare greseala pe care o poate face un trader incepator este sa tranzactioneze singur, pe baza informatiilor "de pe net".
Cel mai bun lucru pe care il poate face insa, este sa tranzactioneze alaturi de o comunitate de traderi experimentati, care sa il ajute sa depasesasca obstacolele inerente acestei ativitati.
- Ai tranzactionat CFD-uri fara sa stii ce e levierul si nu mai ai bani in cont, sau ai avut un portofoliu Long pe crypto, tehnologie si growth cu pierdere peste 50% in 2022 ? (exemple extreme, dar cat se poate de frecvente)
- Ai cumparat tot felul de cursuri, semnale si/sau strategii de tranzactionare si continui sa cauti "cheia" succesului in piata financiara? Avem o veste proasta: NU EXISTA :) sorry...
- Exista insa o abordare corecta a acestei activitati si profitabila pe termen lung. Aceasta abordare este bazata pe statistica si probabilitati, pe munca si perseverenta (da, fara asta nu se poate, sorry again...), pe intelegerea realista a pietei si instrumentelor de tranzactionare.
- A face parte dintr-un grup cum este al nostru reprezinta o modalitate eficienta de a depasi aceste obstacole. Nu poti avea decat de castigat. 
- Daca esti interesat de tranzactionarea pozitionala (pe termen scurt/mediu), sau chiar lung, te invitam in camera de tranzactionare dedicata Stock & Options
Daca esti interesat de tranzactionarea intraday, te invitam in camera de tranzactionare dedicata Futures & CFD (valabil de la 1 Iulie 2023)

 

PENTRU MAI PUTIN DE 1€ PE ZI (CU PRIMA LUNA GRATUITA) 

  • ne intalnim Live de doua ori pe saptamana (doua intalniri de cate 70-90 de minute, Luni si Miercuri dupa-amiaza) si tranzactionam impreuna, cautam oportunitati si analizam tranzactii, modalitati de alocare a capitalului, strategii de tranzactionare, analizam piata, etc.
  • facem sharinge resurse (informatii, analize, abonamente) care altfel ar fi mai dificil/costisitor de accesat de fiecare in parte.
  • dezbatem setup-uri si semnale de intrare / iesire din tranzactii, precum si strategii de risk-management si de maximizare a profiturilor
  • ramanem in permanenta in contact cu ajutorul grupurilor de WhatsApp (pentru alerte in timp real, atunci cand situatia o cere) sau de Facebook (grup inchis, unde fiecare posteaza tranzactii / idei de tranzactionare, care sa poata fi replicate si de altii interesati)
  • analizam si realizam diferite strategii de hedging cu ajutorul optiunilor, pentru protejarea portofoliilor investitionale sau a diverselor alocari tranzactionale / speculative.
  • analizam si utilizam volatilitatea ca element esential pentru intelegerea directiei si riscurilor din piata si stam in permanenta "in the flow", conectati la sentimentul pietei.
  • aplicam tehnici avansate de tranzactionare, atat pentru speculatii cat si pentru hedging.
  • nu in ultimul rand, in fiecare saptamana facem un update, o analiza Macro, privind regimul economic si al flow-urilor din piata, pentru a integra cat mai bine tranzactiile noastre in directia sentimentului si al flow-ului pietei si a ne mari probabilitatea de castig.
  • utilizam atat analiza cantitativa (Quant), cat si analiza tehnica, dar totul in cadrul calculului statistic si probabilistic (unde piata de optiuni ne ofera numeroase instrumente de analiza de buna calitate, pe care nu le gasim in alta parte, indiferent ce tip de intrumente tranzactionam in mod uzual), astfel incat sa ne asiguram o probabilitate asimetric favorabila in fiecare tranzactie, cheia succesului pe termen lung in acesta activitate.

CE MAI ASTEPTI ? GIVE IT A TRY !!!

MA ABONEZ

 

Abonament lunar

Accesul la oricare din camerele  noastre de tranzactionare, precum si la celelalte facilitati (grup Whatsapp - pentru alerte, grup inchis de FB - pentru postare de tranzactii) se realizeaza pe baza de abonament lunar.

Costul unui abonament este: 30 € (sau ma putin, pana la 21€, daca se achizitioneaza mai multe luni)

* pentru TRIAL 30 de zile, contactati-ne direct (email, Facebook Messenger, Watsapp)

MA ABONEZ

 

Participantii la programul de training "Trading Start" au acces gratuit la Trading Room pe toata durata training-ului (4 luni).

 

De asemenea, abonamentul anual la Trading Room confera celor ce au parcurs deja programul de training "Trading Start" acces gratuit la versiunile ulterioare ale programului de training pe parcursul anului de abonament.

In acest moment (1 decembrie 2022), comunitatea noastra numara 74 de traderi.