Programul de training "TRADING START"

 

Toate materialele furnizate in cadrul programului (cursuri, sesiuni de tranzactionare Live, sesiuni Q&A, etc.)

raman inregistrate si se pot accesa pe termen nelimitat !!!

 

Esti la inceput de drum in piata financiara (in activitatea de trading si/sau investitii) ?

Ai tranzactionat CFD-uri fara sa stii ce e levierul si nu mai ai bani in cont, sau ai avut un portofoliu Long pe crypto, tehnologie si growth cu pierdere peste 50% in 2022 ? (exemple extreme, dar cat se poate de frecvente)

In caz ca inca nu ti-ai dat seama, piata financiara nu e o joaca, si nu tot ce zboara se si mananca :)

Ai cumparat tot felul de cursuri, semnale si/sau strategii de tranzactionare si continui sa cauti "cheia" succesului in piata financiara? Avem o veste proasta: NU EXISTA :) sorry...

Exista insa o abordare corecta a acestei activitati si profitabila pe termen lung

Aceasta abordare este bazata pe statistica si probabilitati, pe munca si perseverenta (da, fara asta nu se poate, sorry again...), pe intelegerea realista a pietei si instrumentelor de tranzactionare. Cum ne spune chiar Warren Buffett: “Risk comes from not knowing what you are doing”.

Asta este ceea ce va propunem noi, prin intermediul acestui program de training.

 

 🔥 ATENTIE 🔥

Daca te inscrii pana la 30 Septembrie, pe langa cele 30 de ore de material de curs/training si peste 100 de ore de intalniri LIVE, primesti GRATUIT doua bonusuri in valoare de 200:

1. Analiza Tehnica pentru Trading si Investitii (curs in valoare de 150)

2. Macro 101 (curs in valoare de 50)

 

Programul nostru de training realizeaza o abordare extinsa a activitatii de tranzactionare si a instrumentelor de aferente, si are doua arii mari de acoperire:

  1. Tranzactionarea Intraday (Futures/CFD)
  2. Tranzactionarea pozitionala (Stocks, Options, CFD, Futures)

El este special conceput pentru:

  • traderii care doresc sa speculeze agresiv intraday
  • traderii incepatori care doresc sa inteleaga modul cum functioneaza diferite tipuri de instrumente de tranzactionare (actiuni, CFD, futures, optiuni)
  • investitorii care doresc sa inteleaga corelatiile macroeconomice in piata financiara si sa-si diversifice setul de instrumente financiare pe care le folosesc in activitatea lor
  • traderii si investitorii ce vor sa adauge Optiunile (cel mai complex si versatil instrument) la setul de instrumente pe care deja le folosesc

Programul are o durata de patru luni (Ianuarie – Aprilie 2024) si consta in 22 de sesiuni de training (prezentari si Live Q&A), a cate (aproximativ) o ora si jumatate prezentarile, si 3 ore sesiunile Live. 

Pe langa prezentari si sesiunile live, participantii au acces la doua camere de tranzactionare (una pentru trading intraday si una pentru trading pozitional) care se desfasoara live lunea si miercurea de la orele 18:00 si 19:30 (cate o ora si jumatate fiecare). De asemenea, la sesiunile de Trading Room se realizeaza Q&A pentru training. 

In cadrul acestor camere de tranzactionare se reunesc peste 100 de traderi, iar participantii la training pot observa "la firul ierbii" desfasurarea practica a activitatii de tranzactionare.

 

Iata cuprinsul programului de training:

 

Scopul programului este de a oferi investitorilor instrumentele necesare pentru protejarea propriilor portofolii (Hedging) dar si pentru managementul activ al acestora, si de asemenea, de a oferi traderilor acces la o serie de instrumente si strategii extrem de flexibile, profitabile in orice regim economic si in orice tip de piata (bear market, bull market, consolidare laterala).

 

In ceea ce priveste initierea in activitatea de trading, scopul programului este de a indruma si orienta trader-ul incepator in utilizarea tuturor instrumentelor de tranzactionare (Stock, CFDs, Futures, Options) cu focus special pe derivativele de tip Options, si de a-i furniza acestuia expertiza necesara in vederea atingerii urmatoarelor deziderate:

  1. desfasurarea activitatii de trading pe baze sanatoase, de risk-management, respectand criterii statistice, probabilistice, tehnice si analitice corecte;
  2. evitarea numeroaselor capcane, extrem de costisitoare (!!!), la care este supus trader-ul incepator atat din punct de vedere tehnic cat si psihologic.

 

Ca si continut, programul include un modul de inceput, cu detalierea principiilor de baza privind regimurile macroeconomice, trading-ul, derivativele financiare si tehnicile de alocare a capitalului, urmat de o parte extrem de consistenta privind tehnica de tranzactionare si elementele de management al riscului, de o importanta covarsitoare in activitatea de trading, finalizand cu aplicarea practica a strategiilor de tranzactionare si a tehnicilor de management al tranzactiilor.

 

Nu in ultimul rand, programul contine un modul extrem de util care are ca subiect psihologia in trading, masura in care suntem adaptati sau nu la acest mediu de perpetua incertitudine, si cum ne putem “recalibra” pentru a avea succes pe termen lung in aceasta activitate.

 

Programul este structurat pe o perioada mai indelungata (patru luni), cu pauze de o saptamana intre sesiunile de training. Ideea este ca intre sesiunile de training, cursantul sa aiba timpul necesar sa aplice practic si sa internalizeze conceptele si tehnicile invatate.

Partea finala a programului este dedicata optiunilor. Optiunile sunt instrumente complexe, care ofera oportunitati incomparabile cu celelalte derivative accesibile publicului larg (CFD, Futures) insa care necesita un timp mai indelungat de asimilare si deprindere practica pentru a fi utilizate corect.

 

Pe langa cele 40 de sesiuni de training ce vor avea loc in fiecare Luni si Marti, participantii au acces gratuit la Camera de Tranzactionare (Trading Room) unde tranzactioneaza impreuna cateva zeci de traderi, majoritatea dintre ei trecand la randul lor prin programele de training anterioare. Sesiunile de Trading Room au loc in fiecare zi de Luni si Miercuri, iar la finalul acestora se organizeaza (daca este solicitat) Q&A pentru continutul parcurs la programul de training din saptamana respectiva.

 

* Accesul la Camera de Tranzactionare (Trading Room) se furnizeaza din momentul inscrierii (de ex., daca v-ati inscris la 25 Ianuarie si programul de training incepe la 11 Mai, accesul la Trading Room va acoperi perioada de la 25 Ianuarie pana la finalul programului de training)

 

MA INSCRIU


 

CE URMARIM ?

La sfarsitul celor patru luni, trader-ul participant in cadrul programului trebuie: sa poata sustine activitatea de trading fara sincope majore, cu insusirea unui bagaj consistent de tehnici si tactici de baza, cu o intelegere solida a principiilor de management al riscului (care fac diferenta in aceasta activitate), si cu o experienta minim necesara in utilizarea unor strategii de baza, mai ales in trading-ul de optiuni.
p.s. in trading-ul de optiuni, prin “strategii” ne referim la diverse combinatii standard de contracte de optiuni

training1

 

 

training1

SESIUNILE DE TRAINING

Fiecare tema este abordata in doua sedinte, si este structurata astfel:

  • o sedinta de prezentare (inregistrata, furnizata sub forma de curs)
  • o sedinta de practica si aprofundare, plus intrebari si raspunsuri (Q&A)

Sesiunile se desfasoara online, in sistem live streaming +chat.

 

 

Cele mai importante aspecte pe care programul nostru de training urmareste sa le abordeze si sa le evidentieze:

 

- Managementul riscului

Cel mai important aspect legat de trading-ul de derivative, si care face practic diferenta pe termen lung, este legat de managementul riscurilor, atat pentru fiecare tranzactie in parte, cat si (mai ales) agregat pe tot portofoliul de tranzactii.

- Statistica si probabilitatile

Pietele financiare, pe termen scurt si mediu (care este specific activitatii de trading) se caracterizeaza in principal prin incertitudine, iar pentru a face fata intr-un astfel de context, singura cale corecta de abordare are la baza statistica si probabilitatea.

- Tehnicile de tranzactionare

O gestionare corecta a riscurilor, facand statistica si probabilitatile sa functioneze in favoarea noastra nu este posibila fara aplicarea unor strategii de tranzactionare (combinatii de contracte de optiuni sau Futures) verificate si validate statistic de-a lungul timpului.

- Consistenta

Pentru a avea succes pe termen lung in aceasta activitate, conditia esentiala este consistenta, aplicarea tehnicilor si principiilor corecte de tranzactionare facand probabilitatea sa functioneze in favoarea noastra in mod constant si pe o perioada indelungata, gestionand totodata in mod corect riscurile. Astfel, statistica va functiona in avantajul nostru, si vom obtine profit pe termen lung.

- Anduranta

Castigurile si pierderile fac parte din joc. In activitatea de trading se castiga de multe ori si se pierde de multe ori. Cheia succesului este ca pierderile sa fie in mod constant mai mici decat castigurile. In acest sens, trader-ul trebuie sa inteleaga si sa accepte ca pierderile sunt normale, si ca depinde de modul in care riscurile sunt gestionate si de aplicarea corecta a principiilor de tranzactionare pentru ca aceste pierderi sa fie mai mici decat castigurile, obtinandu-se astfel profit pe termen lung.

- Rabdarea

Pietele vor fi deschise si maine, si poimaine, etc. Pietele ne ofera un sir nesfarsit de oportunitati. Nu exista “ocazii ratate” ci doar oportunitati amanate. Este extrem de important sa intelegem ca fortarea unor tranzactii azi / acum in ideea de a nu rata o “ocazie unica” este cheia catre pierderi financiare. Nu pierdem nimic daca asteptam sa apara urmatoarea oportunitate (si va aparea cu certitudine), pe care sa o putem gestiona corect.

 

 

 

Doriti ajutor ?

Ne puteti contacta telefonic pentru mai multe detalii

tel2-2 +34 667 032 050
Telefon / WhatsApp

 

Inscrie-te !

 

23-30 Septembrie 2023:
Plata integrala*: 300€ 450€

1 - 31 Octombrie 2023:
Plata integrala*: 350€ 450€

1 - 31 Noiembrie 2023:
Plata integrala*: 400€ 450€

1 - 31 Decembrie 2023:
Plata integrala*: 450€ 

 

MA INSCRIU

MA INSCRIU