~ TRADING START ~

Programul de training care iti arata concret cum sa devii profitabil

si sa iti dublezi randamentele in doar 6 luni

si care iti GARANTEAZA recuperarea investitiei din primele trei tranzactii

 

 🔥 ATENTIE 🔥

Pe langa cele 75 de ore de material de curs/training

primesti GRATUIT cinci bonusuri in valoare de 750:

1. Acces pentru un an la "Trading Room" (in valoare de 250)

2. Curs introductiv in investitii si tranzactionarea la bursa (in valoare de 150)

3. Analiza Tehnica pentru Trading si Investitii (curs in valoare de 150)

4. Curs introductiv de macroeconomia in piata financiara (valoare de 100)

5. Curs introductiv in tranzactionarea optiunilor (in valoare de 100)

+ GARANTIE !!!

detalii despre toate aceste produse se gasesc aici: https://app.iqtrading.ro/magazin/68/

 

ATENTIE: Desi focusul programului de training "Trading Start" il reprezinta tranzactionarea contractelor de optiuni, el abordeaza activitatea de trading dintr-o perspectiva completa, ce insumeaza utilizarea tuturor instrumentelor disponibile traderului de retail: Stock, CFD, Futures, etc. 

 

Astfel, iti prezentam o abordare extinsa a activitatii de tranzactionare si a instrumentelor de aferente, cu trei arii mari de acoperire:

 1. Tranzactionarea pozitionala (Stocks, Options, CFD, Futures)
 2. Strategii de "hedging" / protectie a portofoliului (Options)
 3. Tranzactionarea Intraday (Futures/CFD)

Programul te invata sa devii profitabil si/sau sa iti dublezi randamentele din tranzactionarea la bursa, iar la final iti vom indica cum sa iti recuperezi foarte rapid investitia in acest program. 

⚠️ FARA RISC ⚠️

 

Programul este special conceput pentru tine daca:

 • esti trader incepator/debutant si doresc sa inteleagi modul cum functioneaza diferite tipuri de instrumente de tranzactionare (actiuni, CFD, futures, optiuni) -> vei evita capcanele interente activitatii de inceput si vei elimina pierderile de inceput (inerente acestei activitati)
 • esti investitor si doresti sa inteleagi corelatiile macroeconomice in piata financiara si sa-ti diversifici setul de instrumente financiare pe care le folosesti in activitatea ta -> vei implementa strategii sofisticate de "hedging" (protectia portofoliului) si vei creste randamentul portofoliului prin utilizarea optiunilor
 • esti trader deja activ si doresti sa adaugi Optiunile (cel mai complex si versatil instrument) la setul de instrumente pe care deja le folosesti -> te invatam o strategie complexa de tranzactionare care iti poate aduce constant un randament de peste 30% anual
 • doresti sa speculezi agresiv intraday -> aici, cu 2-3 ore de munca pe zi poti ajunge la INDEPENDENTA FINANCIARA REALA in doar cativa ani (ATENTIE! foarte putini reusesc - nu oricine este facut pentru asa ceva)

CUM AM CASTIGAT LIVE PE FACEBOOK 50000 DE EURO APLICAND TEHNICILE PREZENTATE IN ACEST PROGRAM !!!

~ din 292 de tranzactii, 229 castigate (78%), 41 pierdute (14%), 22 bailouts (8%)  ~

 

Programul de studiu are o durata aproximativa/recomandata de sase luni si consta in 70 de sesiuni de training (prezentari in format curs si sesiuni Q&A). 

Pe langa prezentari si sesiunile live, vei avea acces timp de un an de zile la camera de tranzactionare care se desfasoara LIVE lunea si joia de la orele 19:00 (o ora si jumatate). 

In cadrul acestor camere de tranzactionare se reunesc peste 100 de traderi, iar acolo vei putea observa si vei invata "la firul ierbii" desfasurarea practica a activitatii de tranzactionare.

TOATE ASTEA pentru pretul unei cafele pe zi !!!

MA INSCRIU

 

 • Curs complet de tranzactionare, usor de inteles atat de catre traderii incepatori cat si de catre investitorii care doresc sa isi perfectioneze abilitatile de hedging / protectie a portofoliului.
 • In doar 6 luni inveti tot ce ai nevoie pentru a fi profitabil pe bursa si a-ti imbunatati substantial randamentele in tranzactionare
 • Inca de la inceputul programului vei sti care sunt pasii concreti pentru a-ti atinge obiectivele tale specifice in ce priveste acest demers educational (trecerea la profitabilitate, imbunatatirea randamentelor, eficientizarea/protectia portofoliului)

Toate materialele furnizate in cadrul programului (cursuri, sesiuni de tranzactionare Live, sesiuni Q&A, etc.)

raman inregistrate si se pot accesa pe termen nelimitat !!!

 

💥 Acces pe viata 💥 Actualizari permanente

MA INSCRIU

 

 

💲 ACEST PROGRAM TE VA AJUTA SA-TI RECUPEREZI INVESTITIA DE ZECI SAU SUTE DE ORI 💲 

Si daca copii 2-3 tranzactii din cele pe care le vezi la Trading Room recuperezi banii platiti pe acest program de training. Daca nu, iti poti primi banii inapoi. DA. DACA LA SFARSITUL PROGRAMULUI DE TRAINING ITI INDICAM TREI TRANZACTII SI LE FACI ASA CUM ITI ZICEM, ITI GARANTAM CA RECUPEREZI BANII PLATITI PE PROGRAM. DACA NU, ITI RETURNAM CONTRAVALOAREA PROGRAMULUI. 

Mai departe, tot ce faci pe termen lung e cadou...

Gandeste-te putin. Nu crezi ca merita ?

MA INSCRIU


 

 

SA RECAPITULAM:

 • PRETUL PENTRU PROGRAMUL DE TRAINING "TRADING START" ESTE 400 DE EURO
 • PLATESTI 400 DE EURO SI PRIMESTI BONUSURI DE INCA 750 EURO
 • PLUS PROMISIUNEA CA LA SFARSIT ITI INDICAM CU EXACTITATE TREI TRANZACTII DIN CARE VEI RECUPERA TOT CE NE-AI PLATIT - DACA NU, ITI RETURNAM NOI CONTRAVALOAREA PROGRAMULUI, SI NU AI PIERDUT NIMIC.
 • O MULTIME DE MOTIVE SA TE INSCRII ACUM !!!

MA INSCRIU

 

Aspecte importante pe care programul "TRADING START" urmareste sa le abordeze si sa le evidentieze:

 

- Managementul riscului

Cel mai important aspect legat de trading-ul de derivative (dar si de actiuni), si care face practic diferenta pe termen lung, este legat de managementul riscurilor, atat pentru fiecare tranzactie in parte, cat si (mai ales) agregat pe tot portofoliul de tranzactii.

- Statistica si probabilitatile

Pietele financiare, pe termen scurt si mediu (care este specific activitatii de trading) se caracterizeaza in principal prin incertitudine si evolutia aleatoare a preturilor, iar pentru a face fata intr-un astfel de context, singura cale corecta de abordare are la baza statistica si probabilitatile.

- Tehnicile de tranzactionare

O gestionare corecta a riscurilor, facand statistica si probabilitatile sa functioneze in favoarea noastra nu este posibila fara aplicarea unor strategii de tranzactionare verificate si validate statistic de-a lungul timpului.

- Consistenta

Pentru a avea succes pe termen lung in aceasta activitate, conditia esentiala este consistenta, aplicarea tehnicilor si principiilor corecte de tranzactionare facand probabilitatea sa functioneze in favoarea noastra in mod constant si pe o perioada indelungata, gestionand totodata in mod corect riscurile. Astfel, statistica va functiona in avantajul nostru, si vom obtine profit pe termen lung.

- Anduranta

Castigurile si pierderile fac parte din joc. In activitatea de trading se castiga de multe ori si se pierde de multe ori. Cheia succesului este ca pierderile sa fie in mod constant mai mici decat castigurile. In acest sens, trader-ul trebuie sa inteleaga si sa accepte ca pierderile sunt normale, si ca depinde de modul in care riscurile sunt gestionate si de aplicarea corecta a principiilor de tranzactionare pentru ca aceste pierderi sa fie mai mici decat castigurile, obtinandu-se astfel profit pe termen lung.

- Rabdarea

Pietele vor fi deschise si maine, si poimaine, etc. Pietele ne ofera un sir nesfarsit de oportunitati. Nu exista “ocazii ratate” ci doar oportunitati amanate. Este extrem de important sa intelegem ca fortarea unor tranzactii azi / acum in ideea de a nu rata o “ocazie unica” este cheia catre pierderi de capital. Nu pierdem nimic daca asteptam sa apara urmatoarea oportunitate (si va aparea cu certitudine), pe care sa o putem aborda si gestiona corect.

SI NU UITA: TE COSTA DOAR PRETUL UNEI CAFELE PE ZI !!!

 

 

Doresti ajutor ?

Ne poti contacta telefonic pentru mai multe detalii

tel2-2 +34 667 032 050
Telefon / WhatsApp

 

Inscrie-te !

Plata integrala: 400€

MA INSCRIU

MA INSCRIU